sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 16 februari 2016 16:09

Hej på er vet att jag varit dålig på att uppdatera på sistone men så här är det! Jag mår inte 100% bra psykiskt trodde de va på väg o vända men de gjorde de inte är ledsen och kan inte riktigt sätta ord på vad som är orsaken! Har känt så här hela hösten typ men har inte hittat svaret på de ännu! Vissa dagar kan livet kännas on point och allt är awesome andra dagar gör de inte de då känns allt piss och jag har lust att gå i ide typ!! Jobbigt vill hitta en balans igen! Därför jag försvinner från bloggen ibland men jag försöker men är tacksam att ni fortfarande klickar in och tittar de kan bli aktuellt med en bloggpaus om de inte vänder inom kort <3 Något positivt är att jag fråga R om jag får komma på besök framöver och de har han sagt att vi ska lösa :) Sen skickade jag en alla   dag hälsning till R och han svarade tillbaka :) Så jag får hoppas att vi ses snart för de här börjar göra mig lite smått galen också som vanligt! Btw idag är det 5 Månader sen han skrev "Hej :))" till mig på tinder! :) känner fortfarande lika starkt sjuk asså! Dock vet jag inte om jag vågar nämna att de gått 5 Månader sen vi börja snacka!! Vad tkr ni?? Sjukt jobbigt! xx..

ANNONS
Av Sandra Andersson - 12 februari 2016 22:01

Hej på er denna Fredagkväll vad har ni för er? Själv har jag bara degat i soffan och kollat tv typ :P Så ja inte så speciellt! Imorgon blir de att åka till Växjö igen haha 4e gången denna veckan, Ska på Nordenkampen i friidrott med pappa :P blir kul. Nu ska jag käka ngt hungrig igen haha xx.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 11 februari 2016 19:21

Så bra!! Älskar denna låt

Av Sandra Andersson - 11 februari 2016 13:52

Nu är det äntligen helg! Har varit i Växjö på AF programmet 3 dagar i rad nu drygt men jaja! R skrev till mig natten mot Tisdags så ska få komma hem till han framöver :) Nu är han på skidresa så de är inte mkt vi hörs av just nu men han har fullt upp igen stackarn :P I helgen blir de chill och in till Växjö med pappa för att se Nordenkampen i Friidrotten där bla min gamla klasskompis Angelica Bengtsson är med och tävlar ska bli kul och se henne i action :) xx.

Me.

Av Sandra Andersson - 10 februari 2016 18:28

Av Sandra Andersson - 8 februari 2016 08:46

Hej på er vet att de inte varit så mycket bloggande nu på sistone! Men jag har inte mått så bra denna veckan som varit, mycket som har hänt och mycket nytt så den har varit ganska jobbig och då blir man väldigt nere och då har jag inte riktigt palla att blogga men nu är de ny vecka så hoppas att denna blir bättre!! R la upp en bild på facebook nu så han är iväg på klassresan och åker skidor i fjällen nu! så han lär vara seg på att svara nu :O Jaja jag vet vart han är iaf! Sen är de faktiskt fritt fram för oss att umgås därefter :)) xx,

Av Sandra Andersson - 6 februari 2016 18:52

Hej på er har varit lite nere de senaste dagarna anledningen till att jag inte bloggat så mycket!! Livet är lite extra tungt men iaf i alla dessa tankar så har jag faktiskt kommit fram till ett beslut nu under veckan och jag tror inte jag är redo att börja jobba utan att jag har bestämt mig för att söka in till universitetet vilket jag kommer att göra! Kommer jag in så kommer de att öppna sig ett helt nytt liv för mig och de behöver jag! just nu im stuck in this shit! så ah vi får se hur det går :) Annars sitter jag och väntar på svar ifrån R som är segis igen antagligen är han i Skåne eller har han fullt upp denna helgen :P typiskt han haha... Nu sitter jag och inväntar Mello. xx

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se