sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 24 februari 2016 23:35

Hej på er fett trött ikväll har varit en hektisk dag va i Växjö och träffade min jobbcoach samt va med mamma på sjukhuset! Sen hem chilla några timmar sen vidare till Tingsryd för att träna bodypump där de va sjukt segt idag men men det gick i alla fall! Sen vidare till ishallen för att se matchen mellan taif - pantern som slutade 2-1 till taif efter straffar :)) sen hem käka och dusch och nu ska jag sova så att jag orkar upp imon då de bli Växjö för 3:e gången denna veckan haha! Ska till en annan tatueringstudio imon också och se vad de säger :) men godnatt nu! xx..

ANNONS
Av Sandra Andersson - 23 februari 2016 15:34

Hej på er har besökt tatueringstudion innan idag! så har fått ett pris på den jag vill göra! Så han tatueraren ställde en fråga och sa va han tyckte så att jag är säker på min sak! Han sa att de är väldigt trendigt just men att trenden kanske har dött ut om 10-15år och frågan är om jag känner samma sak då osv och att vi kanske får göra fåglarna lite större för att de ska hålla kvaliten bättre osv men priset på min tatuering blir mellan 1000 - 1500kr typ Så vad tycker ni? Ska jag goo for it eller ska jag hitta ett annat motiv? jag bokade ingen tid idag för jag skulle tänka på saken och återkomma. Jag är sugen på att göra den! men säg gärna vad ni tycker? Hade varit awesome de är 6 fåglar på armen i så fall :D xx.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 23 februari 2016 00:16

Hej på er hoppas att allt är bra!? Vet ni älskade Tingsryds aif blev klara för den allsvenska finalen mot AIK hur awesome är inte de liksom! vem hade trodde detta inför säsongen :D:D Så nu sover man nog gott! Blir att senare idag åka in till Växjö för att jag har de där Af programmet som jag måste delta i urk!! Aja sen efter de ska jag leta rätt på tatueringstudion jag tänkt att gå till och ta reda på priset på den tatueringen jag ska göra och när de har tid i så fall :) så får jag se om jag hittar på nått mer när jag ändå är i stan :) nu måste jag försöka slita mig från panic at the disco och lägga mig så godnatt people xx.

Av Sandra Andersson - 23 februari 2016 00:14

Så jävla awesome!! Älskar verkligen låten LA Devotee <3<3

Av Sandra Andersson - 22 februari 2016 13:00

Hej på er gott folk tänkte säga att om ni har de lite tufft med kärleken eller allmänt depp som jag har de ibland :P så brukar jag lyssna på min spellista Love up/downs de finns både glada låtar och några med sorg perfekt att ha ibland!

Av Sandra Andersson - 21 februari 2016 22:47

Hej på er har varit borta några dar vet de! Men har varit mkt helt enkelt men tack för att ni tittar in ändå de värmer verkligen :) Ikväll har jag träffat min kompis Mattias kul och bara hänga!! Har ju tyvärr förlorat några vänner på sistone men men har i alla fall Matilda och Mattias kvar så de känns skönt :) Sen har jag ju R som lyser upp mina dagar mestadels väntar fortfarande på min invite hem till han men vill inte stressa han heller men han har lovat för två veckor sen att jag skulle få komma :) Annars har jag bara chillat idag körde lite Kayla träning innan så de va nice :) Imon är de Måndag och då är jag ledig så blir träning och chill I guess är på arbetsförmedlingens program tis,ons & tors denna veckan bläää drygt men aja! xx..

Av Sandra Andersson - 21 februari 2016 22:45

Av Sandra Andersson - 17 februari 2016 09:37

Hej på er hatar verkligen rubriker! Vaknade nyss så skönt :) Är ledig idag från AF programmet vilket är skönt! att kunna ta lite sovmorgon man behöver de ibland! Idag är de inga planer blir bara att fixa med lite saker här hemma och sen dra och träna! Blir även att följa Timrå - Taif matchen ikväll goo Taif <3 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se