sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 2 mars 2016 22:23

Denna låten är rät gammal men de är en låt som jag verkligen älskade när jag var yngre! Älskar varje gång den kommer på radio i bilen och man slänger sig på knappen för att höja volymen!! Tror jag alltid kommer älska denna låten <3

ANNONS
Av Sandra Andersson - 2 mars 2016 16:07

Hej på er som rubriken säger! Allt förändras så fort! R hörde inte av sig på en vecka igen... Och den här gången frågade jag rakt ut hur han ville ha det för fick känslan av att han kanske ville gå längre! Men vi snacka ut igår och ja jag fick svaret att han inte vill ha förhållande med någon! Fett tråkigt ofc men vi kommer i alla fall vara vänner vilket vi varit hela tiden och på nått sätt känns de ändå okej för jag förlorar inte han för gått de hade jag aldrig pallat! Sen hur mycket vi pratar och ev umgås de får vi se men de kommer inte bli mer än så här! Jag har ändå tagit det helt okej för har haft en liten röst inom mig att de kanske är bättre att det blir såhär! Klart jag är besviken att de inte blir mer men ändå glad att ha kvar han som min vän! Så nu är de back on track på tinder igen! Nu vet ni de och nu behöver ni inte ifrågasätta något xx.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 29 februari 2016 09:07

Hej på er de är den 29:e Februari idag som endast inträffar vart 4:e år dock hade de gärna kunnat vara Mars idag vill ha en ny månad nu och lägga Februari bakom mig Februari som jag tordde skulle bli en av de bättre men nah de tycker jag inte! Jag hoppas på att Mars kan bli den månaden istället. Vi hade de trevligt i Lördags när vi firade Mamma och Nettan som fyller 60 & 30 denna veckan! sjukt asså vad tiden går! Så de har varit en helt ok helg hoppas ni med har haft en bra helg! Jag är Ledig idag jätteskönt. xx.

Av Sandra Andersson - 27 februari 2016 10:05

Hej och godmorgon fina läsare! Sovit som en stock inatt så skönt!!! Vet anledningen till varför R är så tyst ju nu han har sin killkompis Alex ifrån Malmö på besök så klart dem vill hänga och de kan jag förstå :) Så kan släppa de där halvnegaativa tankarna om de nu! :) Idag då blir det att fira Mamma som fyller 60 och syster som fyller 30 så de blir 90års kalas :P Dock vet jag att mamma har lite smått ångest men men hoppas att hon är positivare idag :O Så de är vad som står på schemat idag :) Just nu ligger jag och pular med mitt virusprogram på datorn som fått halv damp. Men vi hörs när vi hörs och tack för att ni kollar in bloggen trots jag försvinner ibland men de ska bli bättring på de från och med Mars!! xx.

Av Sandra Andersson - 26 februari 2016 19:58

Han har gjort de igen holy moly!!! Vilken röst han har killen

Av Sandra Andersson - 26 februari 2016 17:45

Hej på er tråkig Fredag... jobbig dag i allmänt fortfarande radiosilence från R :/ mamma som har ångest för att fylla år i veckan som kommer bläää orkar inte... Jaja har i alla fall fixat med den där grejen som de på af-programmet sa att man kunde fixa med om man ville tog fett lång tid att göra de! Sen har jag även skickat mail till studie o yrkesvägledaren på LNU så hoppas att han svarar snabbt på Måndag så jag kan boka in ett möte med han snart och kika på lite utbildningar. Har även gått typ 1 mil med Zorro för att rensa skallen men de blev inte mycket bättre har en sån där typiskt jobbig dag men jag skriver här i alla fall så jobbar på det iaf.. Ska träna lite Kayla nu tror jag xx..

Av Sandra Andersson - 25 februari 2016 22:09

Hej på er är fett trött ikväll! haha lång dag osv ska spela lite fifa måste hålla igång om jag ska klå R dock tror han inte att jag kan klå han och han kommer med så bra svar på mina dåliga ursäkter haha får hoppas att han inte förstör min plan hur jag ska slå han haha väntar fortfarande på min invite men vill inte stressa han :P så säger godnatt till er här blir att ta i tu min soptipp till rum imon :O:O xx..

Av Sandra Andersson - 25 februari 2016 13:34

Hej på er fina läsare! Har varit i Växjö på af programmet och fått de uträttat sen där efter drog jag vidare ner till stan för att leta reda på Old sailor och höra med dem om tatueringen och shit vad trevliga de va killen jag snackade med va så himla lugn, chill och supertrevlig :) han sa att de inte skulle va några problem alls så jag valde att boka tid hos dem så den 8:e mars blir det och de kommer Max ta 1 timme kanske till och med gå ännu snabbare :) så de känns kul! Studion va jättefin och mysig så ah :) de andra jag va hos i tisdags va så stela och typiga och ah gillade inte deras bemötande men de va ju bra för har alltid hör gott om Old sailor och velat gå dit :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se