sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 18 mars 2016 23:21

Heeej hoppas allt är bra sitter här och plågas av min kliande tatuering haha! Den har blivit hård och tjock nu så lär trilla av en massa nu snart äntligen :) så spänd på och se hur den blir om man behöver fylla i något osv eller om den blev bra efter en gång :) så spänd :) Tränade första passet sen tatueringen kom till och jag va dö nervös men de gick faktiskt bra och de va kul att va tillbaka idag dock tog jag de lite försiktigt och lättare vikter men skönt o va tillbaka :) xx..

ANNONS
Av Sandra Andersson - 16 mars 2016 13:10

Hej på er skickade just in min ansökan till Linneuniversitetet så nu får vi se hur det går :) Har sökt 3 helt olika program! Kunde dock inte högeskoleprovet för de är för sent att anmäla sig nu och de hade jag ingen aning om :P men men får se hur de går xx.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 12 mars 2016 23:32

hej på er kikade ni på mello ikväll? de gjorde mamma och jag och vi höll på Oscar Zia & Frans vilket slutade med att Frans vann grymt kul för han! låten växer dag för dag den är riktigt bra! nu får vi se hur de går i Eurovision sen :)

om någon missat Frans låt så har ni den här

Av Sandra Andersson - 11 mars 2016 23:52

Hur awesome känns de inte med helg :) jag fick min helg redan efter jag träffat min jobbcoach i Onsdags :) Vi besökte Ica Kvantum och träffade en trevlig tjej som kanske kan ge mig arbetsprövning där hoppas på de :) hade varit något helt nytt o spännande och testa på! annars har de varit full rulle! tatueringen läker på som den ska tror jag iaf :P nu säger jag godnatt xx..

Av Sandra Andersson - 9 mars 2016 16:54

Jag gjorde min tatuering igår! 2/6 fåglar gjorde svinont men bara att bita ihop haha dem andra kändes helt ok! Nu är den inne i läkningsfasen då de händer mycket! Så hoppas att resultatet efter läkningen blir kanon! Men här har bild från igår någon timme efter ^^

Lite små svullen också! De blir nog bra när den är färdigläkt :)

Av Sandra Andersson - 6 mars 2016 12:49

Körde detta passet i Fredags grymt! Kände inget i magen men har fortfarande träningsvärk kvar. Passet fokuserar på både raka och sneda magmuskler :) Man kör första blocket under 5minuter så många gånger man hinner sen vilar man 30 sekunder och börjar med de andra blocket och kör de under 5min så många gånger man hinner sen vilar man 30 sekunder och börjar om på första blocket och kör de så många gånger man hinner under 5min och sen vilar 30 sekunder och sedan kör de andra blocket igen under 5min så många gånger man hinner sen är det klart! Sammanlagt 20min träning :) Grymt bra pass som gav grym träningsvärk så prova. Blocken med alla övningar hittar ni nedan 

 

Vill ni veta mer om Kayla Itsines så sök på henne på instagram och facebook osv... Hon är en av mina största inspirationer just nu! Körde hela hennes 12 veckors program och är så nöjd. Så kolla in henne :) xx.

Av Sandra Andersson - 6 mars 2016 12:27

Hej på er känns kul att blogga igen! Allt de där med R har tyngt ner mig så mycket på sista tiden så de känns som en slags frihet på något sett. Men inte mer om det! Idag är det Söndag och har inga planer idag bara chilla och träna lite kayla! Kayla har gjort ett nytt pass med fokus bara på abs kan lägga upp de i ett eget inlägg snart om ni vill :) Kan nämna vad de är för planer denna veckan som kommer nu!


Måndag: Jobbintevju, Träning på gymmet, Hockey T ingsryds Aif - AIK 

Tisdag: Tatueringen ska på plats!! (börjar bli rätt nervös men vet att de kommer gå fort)

Onsdag: Träning, 

Torsdag: Möte med min Jobbcoach i Växjö

Fredag: Inga planer ännu kanske blir träning

Lördag & Söndag: Inga planer ännu 

Av Sandra Andersson - 5 mars 2016 09:45

Godmorgon alla! Va två dagar i rad då de hänt mycket i torsdags va det Växjö plus någonting annat jag har glömt! Igår va de hela dagen i Växjö, studiebesök på flygplatsen med gänget och sen universitetet på eftermiddagen ligger på gränsen till att komma in på den utbildningen jag vill och högskoleprovet missade jag så ända chansen att öka möjligheten till att jag definitivt kan komma in är att höja något eller några av mina betyg så ska kolla med Tingsryd om de finns möjlighet till detta! Har fram tills 20:e juni på mig! Så ah... Idag blire att handla mat och sen är de hockey mellan AIK - Taif i eftermiddag så de är väll de som händer idag! Xx..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se