sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 27 mars 2016 10:27

Hej på er igen haha tatueringen läker på den ser helt galen ut tog fart och skorporna började trilla fortfarande några kvar på några ställen som är extra sega! Hade man inte varit förkyld hela tiden hade de säkert gått fortare! Visar inte hela på bilden för den ser knas ut! xx..

ANNONS
ANNONS
Av Sandra Andersson - 27 mars 2016 10:22

Hej på er inatt va de dags att ställa om klockan till sommartid!' De går mot ljusare tider woop! Skönt att mobilen ställt om sig själv annars hade jag haft 0 koll haha! Får ändra min väggklocka också! Dock fick vi sova en timme mindre inatt :(

Av Sandra Andersson - 24 mars 2016 23:34

Hej på er har varit mycket nu ett par dagar så har varit off! Sorry för det men är så glad att ni stannar kvar ändå :) Men lovar att jag ska bättra mig nu! Har gått och blivit lite smått förkyld nu så drygt hoppas att de inte blir något mer av det! xx..

Av Sandra Andersson - 21 mars 2016 23:38

Hej på er ni alla vet att de finns en ruta på bloggen där man kan ställa frågor! De är jättekul MEN jag får massa onödiga frågor som inte har någonting med bloggen de jag bloggar om eller självaste bloggvärlden! Och jag kommer inte svara på något annat som inte har med bloggen lr de jag bloggar om att göra! Lugnar de inte ner sig kanske jag till och med tar bort rutan!! Så tänk på de nu :) xx..

Av Sandra Andersson - 21 mars 2016 09:59

Hej på er jag är ledig idag inget med af yay! :) så blir och fixa lite i mitt rum! Sen blir de träning ikväll Christoffer kör bodypump ikväll så ska gå på det! Annars är de inga särskilda planer! Har ni påsklov ännu? xx..

Av Sandra Andersson - 21 mars 2016 00:25

Finns inte ord för hur mycket jag älskar denna låt <3

Av Sandra Andersson - 19 mars 2016 22:54

Hej på er fick reda på av min jobbcoach igår att jag har fått arbetsprövning på Ica Kvantums frukt o grönt avdelning! Ska bli spännade faktiskt :) Blir tre dagar i veckan :)) Idag har jag sjukaste träningsvärken i både fram o baksida lår samt röven gårdagenspass satte sina spår :O hehe xx.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se