sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 4 april 2016 22:36

Hej på er denna Måndag lider mot ett sitt slut nu :P hoppas att ni har haft en bra helg :) Själv spenderade jag min i Halmstad :) Hade de riktigt trevligt där oc vädret va ju kanon i Lördags dock lite sämre på Söndagen men ändå väldigt varmt i luften tror de va typ 14-15 grader typ :) Så blir en sväng dit igen framöver :) xx..

 

ANNONS
Av Sandra Andersson - 1 april 2016 22:57

Någon som blivit lurad idag? jag har lyckats med att inte gå på något än så länge! hatar den här dagen haha :P så jobbig! jaja :) Vad hittar ni på ikväll? xx..

ANNONS
Av Sandra Andersson - 1 april 2016 19:27

Hej på er sitter och lyssnar på morsans disskusion om Rövhålet haha! Har ni några tips på filmer kan ni gärna tipsa för jag har seriöst inte någon aning :) så tipsa tipsa :D 

 

Av Sandra Andersson - 1 april 2016 19:23

Beroende av Kent just nu o hittade denna spellistan skapad av Filtr Sweden :) 

Kan inte fatta att dem ska gå i graven efter deras turne :O Och jag fick ingen biljett i Växjö fml :( xx..

Av Sandra Andersson - 1 april 2016 09:49

Hej på er i godmorgon! Njuter ni av påsklovet osv? :) va på bio igår med en kompis o såg en man som heter Owe :) jättebra film!!! Har ni inte sett den så se den! Grymt jävla bra! Idag ska jag se om jag kan komma igång med lite träning igen har varit borta en vecka tack vare påsken o förkylning :(( men nu veckan som kommer är de bara o på att! :)

Av Sandra Andersson - 31 mars 2016 21:52

   

Nu har jag nästan fått tillbaka min egen hårfärg :) i hela håret :)

Av Sandra Andersson - 30 mars 2016 23:16

Asså så bra Zayn lyckade med sin skiva! den har blivit med beroende! seriöst asså :) <3<3<3

Av Sandra Andersson - 30 mars 2016 23:10

Hej hopp! Mars månad är snart över vart tog denna månaden vägen? Gick sjukt fort trots allt! På Fredag kliver vi in i April ny månad med nya möjligheter :) Gött ju! Iaf har jag tagit mig igenom första dagarna på praktiken o min handledare är jättegullig hon gav mig en kram när jag skulle gå hem och allt! :) Kul haha! ^^ xx..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se