sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 18 april 2016 14:05

Hej på er sitter vid datorn och har precis bokat tid för mitt lämplighetsprov till Universitetet :) Blir den 9:e Juni :O haha får se hur det går :P Tur att det bara är en av utbildningarna jag behöver göra prov för haha! Sökte 3 utbildningar i Växjö och 2 i Halmstad :) Berättade för J att jag sökt in i Halmstad och han blev jätteglad han ville att jag skulle komma in på ngn av dem och inte dem i Växjö haha :P Får se hur det går :) Nu är min mat snart färdig yaaay xxx..

ANNONS
Av Sandra Andersson - 16 april 2016 23:49

Blev inget Halmstad denna helgen får bli när j kommer hem igen :)) så har träffat en gammal kompis idag några timmar och imon blir de en runda till pappa så de är väll de som händer :P Nu ska jag sova xx..

ANNONS
Av Sandra Andersson - 14 april 2016 23:19

 

Av Sandra Andersson - 14 april 2016 13:46

Hej på er längesen nu! Sorry :( Har varit mycket har varit i Halmstad två helger i rad :) plus att jag har haft min praktik :P Men nu är jag ledig och denna helgen blir de och åka max till Lessebo för att träffa pappa Lör eller Sön så blir hemma denna helgen alltså :) Idag har jag fått mitt paket äntligen :) Innehåller mitt proteinpulver som jag äntligen tagit mig tiden att beställa även denna gången blev de proteinpulver från Hollistic :) Så ska hämta de när mamma har kommit hem så jag kan låna hennes bil :P då jag lämnat in min bil på verkstaden för däckbyte och lagning av de som besiktningen påpekade :O Tur  man får mycket pengar tillbaka på skatten i år <3 nu ska jag käka xx...

Av Sandra Andersson - 12 april 2016 13:49

Denna va helgens projekt givetvis gjorde vi lite annat också som tittade på danska fallen, nattvandrade i skogen en runda haha, åkte in till Halmstad, provkörde bilen (Landroven) och jag fick köra den har aldrig varit så nervös över att köra en bil men de gick bra o han berättade hur jag skulle göra osv! Sjukt svårstyrd men det gick ju :) men en mycket trevlig helg iaf ville inte åka hem i söndags men vi kommer o ses igen!! Ps mina läppar är svullna och lila haha xD

Av Sandra Andersson - 6 april 2016 22:51

Hellu igen 6:e April redan what!! haha tiden går fort! Yes it does! Nu har jag helg whoop hade sista dagen på praktiken för denna veckan så skönt! Imon blir de o sova ut ordentligt har inte gjort det sen Halmstad haha! Blev typ ingen sömn då haha annars har jag inga planer mer än att städa mitt rum o byta sängkläder och lite sånt :) får se om man kommer ur sängen bara har haft sjuk träningsvärk sen Måndagens pass :O och de lär inte bli bättre efter dagens pass haha! nu vet jag inte vad jag ska skriva men tack för att ni läser trots att jag är lite oaktiv ibland :O :P xx..

Av Sandra Andersson - 6 april 2016 22:37

Vad är precis på hända nu! Att släppa taget om R trodde jag skulle va ett helvete men de va det inte snarare en ren lättnad kände starkt de gångerna vi sågs men de dagar vi inte snackade eller sågs under den tiden va jag fruktansvärt ledsen och de drev mig till vansinne seriöst och så ska de inte behöva vara alls! Men nu är den tiden förbi och mår 1000 gånger bättre psykist än under de månaderna så ja låta R gå o acceptera allt va de bästa de inser jag nu! Nu kanske något nytt är påväg att hända mer än så säger jag inte men de är vääääääldigt positivt :) xx.. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se