sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 25 januari 2016 15:15

Hej på er har varit en runda i Växjö idag! Va på möte på af och köpte en ny mobilladdare till mamma då hon har pajat den helt och hållet nästan! Nu har jag käkat och bara hänger i soffan! Ska träna ikväll hoppas att Christoffer köttar på lika hårt som förra veckan hade sjuk träningsvärk efter man gått på hans pass! Ska bli kul faktiskt :) de är fortfarande Radiosilence från R och jag har mina aningar varför! Vet att han är hemma i Skåne nu och misstänker att han har massa att fixa med innan flytten som sker i helgen eller på måndag :) men fan asså jobbigt att inte höra av han! Vi har haft dessa perioder förr! En gång hörde jag inget på en vecka och då va de också mycket han hade att göra! För jag har inte gjort nått fel iaf och vi flirtade ju i onsdags och torsdags och allting har varit positivt så... Men ah lite jobbigt är det! Hoppas ni har en bra dag x.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 24 januari 2016 09:43

Hittade den här filmen på Netflix igår och den va faktiskt bättre än jag trodde den skulle vara! 


ANNONS
Av Sandra Andersson - 23 januari 2016 05:07

Fortfarande Radiosilence från R och de här håller på att driva mig till vansinne han ställde fråga sist och jag besvarade den i torsdags hallå de är lördag nu svara!!! Och våga inte dissa mig nu! Allt har varit så positivt hela tiden nu ju! :0 trodde han skulle svara nu innan han la sig men nej!!! :(

Av Sandra Andersson - 22 januari 2016 10:03

Godmorgon kära läsare! Hoppas ni har sovit gott :) idag blir de kanske lite träning jag får se har fortfarande träningsvärk :p väntar på att R ska svara han är dryg igen "suck" jaja! Vi hade en lite halv dirty flirt i onsdags och då va han snabb på att svara! :) snart blir de lite frukost xx.

Av Sandra Andersson - 21 januari 2016 19:30

Hej på er snart dags att se farmen eller ah de börjar nu :p följer ni det? Skit kul ju :)

Av Sandra Andersson - 19 januari 2016 16:41

Hej på er softar i soffan just nu! Har världens träningsvärk efter gårdagens bodypump! Christoffer pressade oss verkligen!! Men motivationen va på topp kul när de kommer in en annan instruktör i bilden! Så ja jag utmanade på bröst tog 5kg plattorna och klarade hela första settet sen andra blev de tungt så fick byta! Men shit asså de har verkligen tagit! Kul och lyckas med något! :p så stel som en pinne idag!!

Av Sandra Andersson - 17 januari 2016 16:37

Hej på er vad gör ni denna Söndag? själv sitter jag här vid datorn och har ganska tråkigt! Funderar på vad jag ska svara R haha my turn nu haha! Försöker fundera ut hur jag ska lägga upp träningen denna veckan som kommer finns mycket pass att välja på och Matilda är sjuk så jag vet inte hur jag vill lägga upp det en sak är säkert och de blir inget mer latande i alla fall. Ni kan gärna komma med lite Film/Serie tips! xx. 

Av Sandra Andersson - 16 januari 2016 15:09

Blä på detta kalla väder! Snälla försvinn så fort som möjligt! Va sjukt kallt i mitt rum imorse! Och idag ska man till ishallen och frysa lite extra haha nä men Taif spelar mot Oskarshamn ikväll vid den knasiga tiden 18:40 missa inte de!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se