sandrasplacee

Senaste inläggen

Av Sandra Andersson - 3 februari 2016 22:20

Hej på er ska snart gå och sova tänkte jag :P är sjukt trött har känt mig lite hängig idag tyvärr typ gränsfall till feber!!! Får ta den på morgonen och se för ska in på programmet arbetsförmedlingen satt mig på! Drygt men aja inte mkt att göra åt! Godnatt xx.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 3 februari 2016 18:24

Ja hej ni denna veckan blev inte som jag hade tänkt mig! I Lördags snubbla jag i en djup håla tyvärr och lördagkvällen/söndagmorgon där någon gång så sätter de igång att göra ont och jag blev och lite svullen vilket innebar att jag har fått ställa in 3 träningsdagar alla redan! Tyckte att de kändes bättre igår och jag va i Växjö och gick runt och kände typ inget men sen på kvällen strax innan jag skulle sova så kom världens smärta!!! Usch de va riktigt jobbigt faktiskt men jag kunde somna ifrån den som tur va! Idag har jag inte heller känt av det så mycket men rätt som de är så börjar de göra ont igen :/ Hoppas på att kunna bli bra nu så fort som möjligt! I överigt ja då sitter jag här o halvsover i soffan, väntar på att R ska läsa och svara mig också han har mycket igen stackarn annars har han varit duktig :) xx.

ANNONS
Av Sandra Andersson - 2 februari 2016 13:30

De här har blivit min nya favoritlåt just nu så bra <3 

Av Sandra Andersson - 31 januari 2016 15:54

Hej på er har precis bokat hotellet åt mig och Liselotte nu :) har avbokningsskydd i fall något händer så kan vi bara avboka helt gratis och frukost ingår!! Hotellet ligger på Södermalm och nära en tunnelbana så att vi lätt kan ta oss till Globen :) och bäst av allt vi betalar när vi kommer fram till hotellet awesome!!! :) så 1:a juni åker vi till Stockholm för att se 5sos :)) xx..

Av Sandra Andersson - 30 januari 2016 23:13

Hej på er jag är lite nere ikväll!! Gick med hunden tidigare ikväll och kliver i världens håla på grusvägen mellan huset och upp till lekplatsen! Faller framåt men hinner rädda mig från att falla hela vägen! Men de gjorde att de bultar i mitt knä, gör ont när jag går, och ont bär kag går i trappor! Ofc drabbade de mitt problem knä som varit bra så länge! Någon måste ju ha gjort det ett hål gör sig inte av sig själv och inte så djupt som de va, så besviken på att man gör så! Folk kan faktiskt bryta benen eller skada sig! Jag hoppas verkligen att mitt knä repar sig! xx..

Av Sandra Andersson - 30 januari 2016 11:53

Hej på er en regnig lördag idag så trist!! Får bli att ta hand om mitt kära tvättberg idag! Sen blir de hockey ikväll vid den konstiga tiden 18:40 då taif möter Sundsvall! Blir kul hoppas på en seger såklart :) R svarade mig tillslut och nu i helgen får han börja flytta in i lägenheten :)) kul för han faktiskt han har väntat på detta sen september :)

Selfie från igår! xx.

Av Sandra Andersson - 29 januari 2016 22:45

Zayn som hoppade av One Direction har släppt sin första singel som soloartist och shit asså vilken låt!! LOVE IT Kul att han lyckades utan de andra killarna :) min nya favoritlåt helt klart! Good job Zayn.


Av Sandra Andersson - 28 januari 2016 16:56

Hej på er nu är de definitivt slut på latandet jag ska tillbaka till toppformen nu! Inga mer förkylningar och inget mer latande! Kände att jag gjorde framsteg denna veckan i träningen och de är bra tecken! Så kämpa kämpa för att hitta min toppform igen som jag hade i somras/höstas kommer slänga in något Kayla pass också! Funderar på att kanske återuppta och köra Kayla igen i sommar :) men nu blir de att komma igång och trappa upp träningen mer :) x.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se